11. 12. 2012
Opět jsme byli na Muchově boudě a strávili moc hezký den. Všichni psíci mají obrovskou radost ze sněhu, lítají, válí se. Jen Vojta se občas zašklebil, když mu sfoukl sníh do obličeje :-) Děkujeme Renči za fotky!


8. 11. 2012
Včera jsme strávili skvělý den na Muchově boudě. Renča nám hezky postavila holky na vyfocení, děkujeme Reni moc! Tentokrát se Vojta seznámil i s Nugátkem. Ten už evidentně nepatří do kategorie "hafhaf", ale "uaaaaaa" - tak dělá lev ;)


                                                                              Jess, Gino, Satu a Quido


                                                                                       Nugát a Vojta

4. 11. 2012
Užíváme podzimního sluníčka a barev. Ve smečce dočasně i zlatíčko Cody z Muchovy boudy, bohužel jen na hlídání;)


                                                                                    Cody, Satu a Jess
8. 10. 2012
O víkendu proběhla Mezinárodní soutěž retrieverů v Hrádku u Rokycan na Plzeňsku. Byl to moc fajn víkend a i přes nedělní deštivé počasí panovala skvělá atmosféra. Klobouk dolů organizátorům! Jessice šla první den bez chyby, druhý den jsme pokazily barvu a poslušnost na poli. Mohli jsme dopadnout líp, ale myslím, že jsme se ctí zakončili zkouškovou sezónu a těšíme se na další!
Více zde.
 
25.9.2012

Letos jsme na prestižní Klubové výstavě RK Oslavany nemohli vystavovat, tak naše chovatelská stanice alespoň sponzorovala pohár pro CAC třídy otevřenou pes a fena ;)


18.9.2012
O víkendu 15.-16.9. jsme se účastnili MVZPR ve Zlíně. Jesska šla spolehlivě v I.ceně s 356 body. Satunka se chystá na mateřské povinnosti, takže ta snad za rok :-)

14. 8. 2012
V sobotu 11.8.2012 jsme trochu vypomáhali na Klubových zkouškách ze speciální vodní práce retrieverů v Bohuslavicích u Prostějova. Ráno sice lilo, ale potom se počasí umoudřilo a psům se dařilo. Zkoušky probíhají v hezké honitbě, kde není potřeba nikam přejíždět a vždy je zajištěno příjemné zázemí.


7. 8. 2012
O víkendu 28.-29.7. jsme se vypravili k Plzni do Hrádku, kde probíhaly nácviky na Podbrdský pohár. Toho se sice nezúčastníme, ale potřebovali jsme dopilovat pár věcí, takže jsme chtěli využít reálné atmosféry zkoušek s možností psa korigovat a věci pod dohledem zkušených doladit. Moc děkujeme manželům Kunešovým jednak za trenérskou péči a také že nás zase všechny přijali pod svou střechu. Velký dík patří i manželům Klasnovým za skvělou organizaci. Těšíme se zase někdy příště.


16. 7. 2012
O víkendu jsme se byli na MVZPR Poháru Prezidentky RK CZ. Jess skončila v I.ceně s res.CACT. Byly to skvěle zajištěné zkoušky v krásném prostředí.

3. 6. 2012
V sobotu 2.6. jsme se ve Hvozdné s Jesskou účastnili jarních Klubových podzimních zkoušek. Byl to skvělý den, Jesska s plným počtem bodů vyhrála celé zkoušky a odvezla si titul CACT.


5. 3. 2012
V sobotu jsme spolu s Hankou, Petrem a jejich chlupáčema navštívili Janču Prašivkovou u ní na hájence. Udělali jsme si skvělou cvičící vycházku na krásných loukách v okolí. Po zimě jsme si všichni užívali azurovou oblohu a 7 lítajících chlupatic. I ti nejmenší se zuřivě snažili aportovat a my se dost nasmáli u focení a filmování.


6. 2. 2012
V sobotu 4.2. jsme se se Satunkou účastnili mezinárodní výstavy psů v Brně. Předvedla nám ji Renča Krejčí v pracovní třídě a získali hodnocení V4. Děkujeme Renči za skvělé předvedení a trpělivost! Posudek zde.


31. 1. 2012
Odskočili jsme si vyzkoušet, co to znamená, když se do toho saňoví psi opřou... Děkujeme panu Petrášovi z Velkého Ořechova za svezení. Fotky zde.


18. 1. 2012
V neděli 15.1. se v chovatelské stanici Muchova bouda narodilo sestře naší Jessky 11 štěňátek! K odběru budou v polovině března. Pejsci jsou stále volní! Rezervace přijímá p. Krejčí na tel. 602 535 759.

zpět