3. 11. 2019

Příspěvek opět patří Bellince a její paničce. Holky pokračují, hledají si svou cestičku. Kamkoli přijdou, posunou se dále. Ne nadarmo Bellču v jejím okolí označují jako černou perlu :) Moc vám holky fandíme a jsme na vás pyšní. Za foto moc děkujeme p. Palivcové.

Více foto najdete ve fotogalerii odchovů.

19. 7. 2019

Bellinka se svou paničkou nazahálí a pilně cvičí a objevují svět myslivecké kynologie (objevují i jiné, ale tento jim učaroval si nejvíc). Myslím, že mohu bez uzardění zmínit, že Bella šlape své mamině i tetě spolehlivě na paty a ne nadarmo jí myslivci v okolí říkají Černá perla :-) Sbírají zkušenosti i vedle ohařů. Nejvíc je to asi baví v lese, kde pilují královskou disciplínu barvu a bez zaváhání zvládly i ohrádku s liškou! Moc Vám holky fandíme a děkujeme!

Více ve fotogalerii odchovů.

9. 5. 2019

Zítra slaví Satunka a její děti vrhu B narozeniny! Satunka už desáté a dětičky čtvrté. Je neuvěřitelné, co jsme za tu dobu všechno společně zažili, kam se naše cesty dostaly a koho jsme na nich potkali. Díky těmto chlupáčkům neustále v dobré náladě jsme získali mnoho přátel, nejen mezi majiteli Satunčiných potomků. Moc si toho vážíme a přejeme všem jen to nejlepší. A páníčkové, užívejte si výsadu mít takové stvoření po svém boku, není to samozřejmost ;)

16. 4. 2019

Bylo to takové malé nic, když jsme si ji před 11 lety přivezli domů. Pomalu se již objevují známky neodbytného zubu času, ale pořád je to naše veselá psice plná nápadů a nekonečné psiny... díky Jessko :)

1. 2. 2019

Labříci z našeho vrhu A oslavili 21.1. již páté narozeniny! Přejeme všem hodně zdravíčka a spoustu zážitků s páníky :)